Pages

Followers

Saturday, 21 May 2011

KENAKALAN..

mase zaman skola menengah,,especially upper form,,aku memang nakal...highlight siket untuk FORM 5!!




mase nie la aku kenal member2 nakal (bukan jahat oke..nakal..diulang,,NAKAL)..aku ade group aku sendiri,,yang orang gelar TEAM UNTA..pe yang aku tak pernah wat,,aku da wat..tp bukan la sesuatu yang merosakkan..no drugs,,no clubbing,,no rempitting,,no wild-life,,no such things oke..kami budak nakal yang baik...peace siket!!!!!


kami cuma bawak hempon,,ponteng prep,,memekak,,ponteng g surau(tp bukan ponteng smayang k..),,datang lambat g skola,,main kejar2 ngan warden,,gado2 manje(yeke) ngan budak lelaki..tu jela...tak nakal kan..byase2 je..xD



seronok sebenarnya jadi budak nakal nie..asalkan jangan menyusahkan diri sudah..setakat kantoi sekali dua tu memang la pernah,,tp pandai2 la nak idop kan..yang paling penting,,jangan wat gila sampai warden cop korang budak nakal yang perlu diawasi..siyes,,abis la idop korang..kitorang tak camtu,,kan??=)



peristiwa yang paling aku ingat mase kat teknik dulu,,ialah mase aku n kengkawan aku ponteng g surau untuk smayang maghrib..mcm byase,,kitorang plan solat dalam dorm(or famously known as kamar) je..masing2 pon lepak la sambil tutup lampu n selipar masuk kat dalam kamar(ilangkan jejak)..tetiba cikgu KAMARULSALIHIN(atau kitorang panggil KS) datang wat spotcheck...pe lg..mengglabah puyuh la masing2..KS kalo wat spotcheck,,memang havoc...dengan bunyi dye mengejar orang,,dengan suara dye yang nyaring,,hui..seram deh...


kami tekad untuk meyorok bawah katil sambil bawak jam loceng..fungsi,,nak tau brape lame kitorang lepak bawah katil dalam ketakutan..sempat lagi...ish3..


lame gak r kitorang menyorok bawah katil tu..walaupon kitorang tau,,spot bawah katil tu hanya untuk budak2 baru blaja wat jahat untuk menyorok,,tp kitorang takde pilihan..da takde tmpt lain untuk menyorok..memang despo...paling seram waktu tu..langsung tak dengar pape walaupun bawah katil tu ade 3 orang kalau tak silap aku..yang terdengar cuma suara jam berdetik..


sampai la saat KS start enjin kete untuk bla,,baru kitorang keluar..


tu baru satu kisah kami hampir kantoi..yang memang dah kantoi,,lagi la bangang..nanti la aku cerita..hahaha


aku rindu nak balik ke zaman tu..


korang pon mesti ada cerita kenakalan zaman kanak2 kan..n aku tau,,mesti lagi best dari aku...tahniah kepada yang ada..kepada yang takde,,padan muka korang..sape suruh jadi budak nerd..hahaha..=P



oNg~oNg : KS popular dengan trademark 'KEJUJURANMU"..hahahaha...jahat tol ASPURA nie..
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...