Pages

Followers

Friday, 27 May 2011

DENDAM KESUMAT YANG DAH LUMAT..

hape punya title laaaa...



haku pon pelik nape leh kuar title gitu..kikiki..



sebenarnya sepanjang hari nie aku asik teringat somebody,,yang dulu aku sangat2,,amat2,,terlalu2,,paling2 benci time kat skolah teknik..but at the middle of the story,,aku sangat2,,amat2,,terlalu2,,paling2 sayang kat dye..at the middle jela..at the end,,perasaan aku bercampur gaul..haha..PADAN MUKA KAW SENGAL!!



benci + sayang + kecewa + rindu = TINGTONG!



YOU'RE THE BEST DAMN THING..


padan muka aku..nak sangat balas mendam berahi dendam kesumat kat bebudak aspura,,last2 aku yang mengong..



sori mak..adik tak dengar cakap mak..

tu la..mak pesan,,kalau benci,,jangan benci sepenuh hati sbb nanti takut kita jatuh sayang kat depa pon sepenuh hati gak..erk..pening..mak aku ke akak aku yang pesan ek?lupa pulok dah...whatever la jang..



sekarang,,aku cuma boleh berdoa satu hari nanti aku akan lupa peristiwa tu..aku kalau boleh dah taknak teringat bende2 bodoh yang aku pernah buat..especially bende yang wat aku rasa sedih sampai nak nangis guling2 nie..mencik nyah!



sbb tu la aku tak suka kalau banyak masa free nie..aku mesti akan termenung..mula la nak ingat bende2 tak bez..


 
woi!!!!pe buat??

pape hal pon,,aku dah maafkan dia..tp tak tau la ikhlas ke tak,,sbb aku masih teringat2 lagi kisah tu..hehe..aku dah taknak dendam2 lagi..memasing da beso..tak senonoh kan kalo berdendam lagi..kepada BLACK bukan nama sebenar,,aku pon nak mintak maaf sbb tipu ko..haha..jangan dendam2 taw..ta bagus larh..muahahaha..


 

seribu kemaafan..


oNg~oNg : teringat dosa lama..hikhikhik...

3 comments:

cayob said...

ala hai...sabar je....heheh...ini macam blog baru je...kena lah aktif ye..rajin2 le p blog kwn2 and update blog.....semoga berjaya...


Alang-alang saya dah datang, nak jemput awk dan rakan-rakan awk...datanglah p rumah...... :) Kalau sudi kunjung2 sya di blog yang tak seberapa ini.........tak follow pun tak ape...janji awk datang, Inys Allah.

http://cayob.blogspot.com/

suha said...

sebab 2 ade yg pesan..nak syg,jgn syg sgt..nk benci,jgn benci sgt (^_^)

eFaRoGy oNg~oNg said...

CAYOB:mekacih k..insyaallah jap g sy singgah..

SUHA:hehehehe..tu la..padan muka an..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...