Pages

Followers

Thursday, 18 July 2013

BISNES BISNESSS!!!!LAI LAI LAI......

SALAM RAMADHAN kawan2 sekalian..


di pagi nan hujan rintik2 tapi koridor tak basah2 nie, aku nak promote sikit bisnes kawan2...sekarang nie ghamai pulak kengkawan aku nak berbisnes katenye..termasuk la ex boss aku kat kilang dulu..penat kayekan orang katenyeeee..sendiri  mau kaya..$$$$$$$$$$



oke..aku mulakan dengan bisnes Puan Ida Haryane...bisnes MURTABAK FROZEN..

terdapat dalam inti daging dan ayam..nyam2..



ditebar sendiri oleh tokey kedai...terbaeeekk..


satu pack ada 3 keping...RM6 aje..


siap!!!!


bisnes murtabak nie masih baru...komen dan cadangan daripada pelanggan amatlah diharapkan untuk menambah naik mutu dan rasa produk..thumbs up!!!!!jom berbuka puasa dengan MURTABAK FROZEN IDA..


jom like page Murtabak Fozen Ida di Facebook...dan PM admin jika berminat...lai3

nie link page nye..https://www.facebook.com/MurtabakFrozenIda?fref=ts




next...



bisnes Puan Nursyahirah..bisnes TUDUNG..




tudung tribal india..






 tudung bawal 2 tone




tudung bawal paddle pop..

ini sebahagian contoh tudung yang dijual..untuk maklumat lanjut,sila like page TUDUNGONLINE dan PM admin jika berkenan...selain tu,ade jugak dengar cerita Puan Syahirah nie jual kek...tapi tak pasti same ada diteruskan atau tak..t aku cekidaut kesahihan bisnes kek nye oke...by the way,jom cantik menawan di hari raya bersama TUDUNGONLINE...




seterusnye....bisnes BEG oleh Cik Nurul Afiqah Zailan...











TALI PAJANG & PENDEK
COMPARTMENT UTK LETAK KAD
RUANG SYILING


nie cuma sebahagiannye aje..nak tengok yang lain2,boleh like page QAHDHIRAH STUFF'S dan PM admin jika berminat...jom bergaya di hari raya nanti bersama QAHDHIRAH STUFF'S...

ramai kawan aku da berbisnes sendiri gamaknye..aku nie ntah bila nak maju selangkah..ade bisnes karipap pun tak berapa nak larat nak teruskan...hihihihi...


jom kite support kengkawan yang nak meniaga nie...kalau bukan kite,sape lagi kan....


jom cekidaut!!!!!!!!!!!!!!!kita sama2 meriahkan bisnes kawan2...


oNg~oNg : petang nie tak payah g bazar..nak makan murtabak kak ida..weeeehehehee..............



p/s : entry nie da di update dengan link page sekali..jemput tengok..


4 comments:

- Ma StOrY - said...

boleh tau apakah link page fb diorg ? tak jumpa pon actually...



from : http://akukertas.blogspot.com

Eeta Neet said...

caiyok..pasni ni kita 2 org buka ejensi pengiklanan plak..hahahaha

eFaRoGy oNg~oNg said...

kak eta : boleh sangat..tapi sape lak nak promote agensi kite?kahkahkah

eFaRoGy oNg~oNg said...

ma story : dah update dah link...cekidaut ye...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...